flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Вжиті заходи щодо локалізації COVID-19

05 жовтня 2020, 08:43

  

У Мар’їнському районному суді посилено заходи безпеки щодо запобігання поширенню захворювання COVID-19 серед працівників апарату суду, а також відвідувачів. 

 

03.10.2020 за сприяння та безпосередньої участі Мар’їнської міскрайонної філії ДУ «Донецький обласний лабораторний центр МОЗ України» та керівника апарату суду Андрєєва Е.В. було вжито заходів із дезінфекції приміщення суду. У неробочий час здійснена санітарна обробка дезінфікуючими засобами залів судових засідань, коридорів, робочих кабінетів та канцелярії суду.

 

 

 

 

 

 

 

Щоденно у суді здійснюється вологе прибирання з додаванням дезінфікуючого розчину,  протирання дезінфікуючим розчином усіх поверхонь, комп’ютерної техніки, телефонів, ручок дверей, поручнів на сходових маршах.

Суддям та працівникам суду рекомендовано сумлінно дотримуватися карантинних обмежень.

Усі працівники суду забезпечені засобами індивідуального захисту. Працівникам апарату суду рекомендовано у випадку наявності найменших ознак захворювання невідкладно повідомити про це свого сімейного лікаря та безпосередньо керівництво суду.

Додатково зауважуємо для громадян, які є учасниками судових процесів:

- утриматися від відвідування суду за наявності ознак будь-якого респіраторного, вірусного захворювання (слабкість, кашель, задуха, утруднення дихання тощо);

- у разі необхідності, подавати документи до суду електронною поштою на адресу inbox@mr.dn.court.gov.ua, а також для отримання інформації про рух справ звертатися за телефонами 0952519937; 0991718583 ).