flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оцінювання державних службовців 2018 рік

13 жовтня 2018, 10:50

На виконання статті 44 Закону «Про державну службу», постанови КМУ від 23.08.2017 року №640 «Про затвердження Типового порядку проведення оцінювання результатів службової діяльності державних службовців».

          10 жовтня 2018 року проведено оцінювання результатів службової діяльності державних службовців Мар’їнського районного суду Донецької області.

           Метою оцінювання є визначення якості виконання державним службовцем поставлених завдань, а також прийняття рішення щодо його преміювання, планування службової кар’єри, визначення потреби у професійному навчанні.

          Оцінювання проводилось на підставі ключових показників результативності, ефективності та якості службової діяльності державного службовця, визначених з урахуванням його посадових обов’язків, а також дотримання ним загальних правил етичної поведінки та вимог законодавства у сфері запобігання корупції.

Встановлено 3 етапи оцінювання:

  1. Визначення та перегляд завдань і ключових показників.
  2. Оціночна співбесіда.
  3. Визначення результатів оцінювання та їх затвердження.

    За результатами оцінювання результатів службової діяльності державних службовців, 12 державних службовців суду, що підлягали оцінюванню отримали позитивну оцінку.

 

За повідомленням прес-служби суду