flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Мар’їнський районний суд Донецької області відтепер під надійною охороною Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області

22 липня 2020, 15:39

Марїнський районний суд Донецької області відтепер під надійною охороною Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області

 

 

    Сьогодні, 22 липня 2020 року співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Донецькій області заступили на службу до Мар’їнського районного суду Донецької області – старший сержант Абраменко Сергій Борисович та рядовий Бойко Олександр Миколайович.

 

    Із цієї довгоочікуваною подією співробітників Служби судової охорони, суддів та працівників апарату суду привітав виконуючий обов’язки начальника Територіально управління Державної судової адміністрації України в Донецькій області Сергій Лазаревич Музикант. Він побажав судовим охоронцям успішно й гідно виконувати покладені на них обов’язки.

 

Привітати з початком несення служби своїх підлеглих завітав начальник Територіально управління Служби судової охорони у Донецькій області Андрій Валерійович Єпур  та заступник начальника Територіально управління Служби судової охорони у Донецькій області Артем Євгенович Шевченко. Вони націлили працівників Служби судової охорони на належне виконання своїх функціональних обов’язків, забезпечення безпеки та підтримання громадської безпеки в судах.

 

Мар’їнський районний суд Донецької області став дев’ятою установою Донеччини, яка віднині перебуває під охороню Служби судової охорони.

 

Додатково зазначаємо, що взяття під охорону об’єкту правосуддя на Донеччині відбулося з дотриманням необхідних карантинних заходів та без зайвих урочистостей. Наразі під охороною Служби судової охорони перебуває близько 300 об’єктів судової влади майже у всіх областях України. Щоденно для забезпечення громадської безпеки в судах на службу заступає сотні нових співробітників ССО.